Fjällvandring

Dagstur eller övernattning i stuga eller tält

Fjällvandring med erfarna guider. Allt mellan kortare dagsturer, övernattning i tält eller så bokar vi in oss på någon av stfs många stugor.

Årefjällen

Upplev fjällen med en guide.

Vi älskar våra fjäll. Väder och årstider spelar ingen roll för allt har något fantastiskt och eget att erbjuda. Det är detta som vi vill visa dig. En vandring i spöregn som vid första anblick kan te sig ganska jobbig kan istället bli den mest fantastiska och minnesvärda tur du gjort. Allt hänger på förberedelse, lokalkännedom och kanske en kopp riktigt svart kaffe. Vi kan göra allt detta åt dig. Uppvuxna i de jämtländska fjällen så har vi erfarenheten som behövs för att ge dig en upplevelse utöver det vanliga.

Låt oss göra det vi kan bäst, överlåt ansvaret för att planera din tur till oss så kan du fokusera på annat. Fjällen är vårt hem och med god lokalkännedom, erfarenhet och ett gäng smultronställen i bakfickan så kan vi ta med dig ut för att göra din vistelse i fjällen till ett fint minne.

Det spelar ingen roll om du är erfaren eller vill komma ut i fjällen för första gången. Hör av dig till oss med dina önskemål så ser vi till att göra det bästa av din vistelse i fjällen.

 

Att vara förberedd är nyckeln till en bra fjällvistelse.

Vi ser till att du kommer förberedd.

Att vistas i fjällen är inte svårt men genom att komma väl förberedd ökar du dina chanser till en trevlig och minnesvärd upplevelse.

Utrustning

Rejält på fötterna, förstärkningsplagg och regnkläder. Vädret kan svänga fort i fjällen och hur mycket utrustning du behöver hänger på hur lång tur vi ska göra. Prata med oss så hjälper vi dig med din packning.

Erfarenhet

Oavsett om du är helt nybörjare eller har erfarenhet av att gå i fjällen så har vi någonting för dig. Alla turer går att anpassa för att passa just dig!

Bokning

Ring eller maila för att boka. Vi är ofta ute och fiskar eller går i fjällen så det går bra att höra av sig både i god tid samt i sista minuten.

Pris

1300 kr/person (gäller vid bokning för 2-6 personer.

Jeremias tipsar

Vi startar vid Storulvån och vandrar först på leden upp mot Sylarna. Sedan viker vi av leden och fortsätter obanat över de vackra vidderna. När vi kommer fram till fjälltjärnarna tar vi en välförtjänt lunch. Här går det även att fiska för er som vill. 

.

Läs mer om vad vi erbjuder för aktiviteter

Fiske, jakt och fjällvandring.

Telefon

+4670-29 83 891

Epost

fjellguide.se@gmail.com

Följ oss