Större grupper

Konferens eller företagsevent

Med fjället som lekplats

Upplev våra fjäll tillsammans

Vi trivs i fjällen och det tror vi att ni också kommer att göra. Prova på att kasta med flugspö, njut av en fantastisk lunch över öppen eld och se solen sänka sig över fjällen. 

Under våra turer med större grupper blir förutsättningarna lite annorlunda med fler människor på fjället. Kaffepannan behöver vara större, kåsorna i ryggsäcken fler och vi lägger i en extra växel för att tillgodose just era behov. Det mesta går att göra även fast vi är många och allt kommer att skräddarsys tillsammans med er för att ge er en ultimat vistelse. Bor gör ni på Enaforsholms fjällgård och tillsammans med oss så kommer ni få fullspäckade dagar där ni kan få njuta av vår fantastiska fjällvärld. 

Utrustning, bokning och erfarenhet

Helhetsupplevelse

Vi planerar för att göra det enkelt för er. 

Utrustning

Bra skor, regnkläder och liten ryggsäck för vattenflaska och förstärkningsplagg. Vi fixar resten. 

Erfarenhet

Inga förkunskaper krävs. Vi kommer höra oss för vad det är ni vill ha när ni bokar och därefter planera allting i enlighet med era behov.

Bokning

Ring eller maila för att boka. Större sällskap och grupper kräver lite mer planering så hör gärna av er i god tid före planerat datum.

Boende

Enaforsholms Fjällgård ligger perfekt invid de fjäll vi går i. Med helpension så både sover och äter ni gott efter långa dagar på fjället med oss. 

Fantasin sätter gränserna

Yxkastning, lär dig tända eld med tändstål eller fjällorientering i grupp. Kanske en tävling där ni gör alla sakerna och avslutar med ett dopp i handölan? Vår fantasi är vild och vi garanterar att vi kan ge er roliga och samtidigt lärorika dagar hos oss.

Telefon

+4670-29 83 891

Epost

fjellguide.se@gmail.com

Följ oss

Läs mer om vad vi erbjuder för aktiviteter

Fiske, jakt och fjällvandring.