Äventyr

Fjälljakt och fjällfiske.

Välkomna ut på en personlig och garanterat rolig, jakt eller fisketur i Jämtlandsfjällen. Jag guidar sällskap året runt. Passar både nybörjare och erfarna. Jag visar er dom bästa platserna och kan hjälpa er med utrustning och boende.

 

Ripa och skogsfågel

Jakt

Vi erbjuder jakt när den är som roligast. Med två tyska jaktmaskiner till hundar kan vi bjuda på en härligt intensiv jakt med fantastiska öpplevelser på vidsträckta fjäll eller bland tjäderrik skog.

Fågeljakt

Fågeljakten startar den 25 augusti och håller på till sista februari .Vi erbjuder spännande  jakt med stående fågelhund som även trädskäller på skogsfågel .

Jaktområde

Vi jagar med hund i hela Jämtlandsfjällen med bas i Storulvån/ Åre och Lofsdalen/ Funäsfjällen där det finns gott om både ripa och skogsfågel.

Pris

 

Tillkommer; pris för dagkort/årskort samt kräver statligt jaktkort. 

Frågor? Ring +4670-29 83 891 eller maila fjellguide.se@gmail.com

 

Rinnande vatten, tjärnar och sjöar

Fiske

Lär känna Jämtlandsfjällens vatten snabbare

Med guide lär du dig snabbt vad som fungerar och vart. Perfekt om du är ny i området eller vill ha en trevlig fisketur på fjället eller i skogen.

Fjäll, å och skog

Jämtland bjuder på fantastiskt fiske bara man vet var man ska åka och vi kan våra vatten. Handölan, enan,gevsjön, och Kvissleströmmen är några av våra absoluta favoriter men listan är lång. Låt oss veta vad det är som lockar dig mest så ser vi till att guida dig i ett vatten som passar ditt fiske.

Pris

1350 kr/person (gäller vid bokning för 2-4 personer)

Telefon

+4670-29 83 891

Epost

fjellguide.se@gmail.com

Följ oss