070-29 83 891/ 070- 33 44 274 info@fjellguide.se
Äventyr

Fjälljakt och fjällfiske.

Välkomna ut på en personlig och garanterat rolig, jakt eller fisketur i Jämtlandsfjällen. Jag guidar sällskap året runt. Passar både nybörjare och erfarna. Jag visar er dom bästa platserna och kan hjälpa er med utrustning och boende.

 

Ripa och skogsfågel

Jakt

Vi erbjuder jakt när den är som roligast. Med erfarna jaktmaskiner till hundar kan vi bjuda på en härligt intensiv jakt med fantastiska upplevelser på vidsträckta fjäll eller bland tjäderrik skog.

Fågeljakt

Fågeljakten startar den 25 augusti och håller på till sista februari. Vi erbjuder spännande jakt med stående fågelhund som även trädskäller på skogsfågel.

Jaktområde

Vi jagar med hund i hela Jämtlandsfjällen med bas i Storulvån/ Åre och Lofsdalen/ Funäsfjällen där det finns gott om både ripa och skogsfågel.

Pris

Kontakta mig för pris. 

Frågor? Ring +4670-29 83 891 eller maila fjellguide.se@gmail.com

 

Rinnande vatten, tjärnar och sjöar

Fiske

Lär känna Jämtland och Härjedalens vatten snabbare

Med guide lär du dig snabbt vad som fungerar och vart. Perfekt om du är ny i området eller vill ha en trevlig fisketur på fjället eller i skogen.

Fjäll, å och skog

Jämtland och Härjedalen bjuder på fantastiskt fiske bara du vet vart du ska åka och vi kan våra vatten. Handölan, Enan, Ljusnan och Lofsen är några av våra absoluta favoriter men listan är lång. Låt oss veta vad det är som lockar dig så ser vi till att guida dig i ett vatten som passar ditt fiske. Vi är aktiva i både Jämtlandsfjällen (Åre, Storulvån) och Härjedalen (Lofsdalen, Funäsdalen, Mässlingen). 

 

PRESENTKORT

Ge bort en upplevelse till någon du tycker om.