Guiderna

Om oss

Här får du lära känna guiderna på fjellguide.se lite bättre. Sammantaget så är vi alla uppvuxna i jämtländska fjällvärlden och många års erfarenhet av att vistas ute i skog och mark. Nu vill vi dela med oss av våra kunskaper för att kunna guida och visa dig jämtland på vårt vis.

 Naturguider

fjellguide.se 

Vårt företag finns för dig

En galen ide eller häftig fjälltur?

Vi gillar utmaningar och vi älskar att göra saker på vårt sätt. Har du en idé om hur du vill att dina dagar i fjällen ska vara och du hittar den inte bland våra aktiviteter? Tveka inte på att höra av dig! Vi är öppna för att höra din idé och se om vi kan hjälpa till med att göra den genomförbar.

Jeremias Fjellgren

Jeremias Fjellgren

Jakt och fiskeguide grundare och huvudansvarig

Jeremias bor i Handöl/Lofsdalen tillsammans med sin fru, sina två barn och deras fyra hundar. Han är en kompetent fågeljägare som praktiskt taget är uppvuxen på kalfjället och har nog sprungit runt på statens mark mer än de flesta i sin jakt på ripa och skogsfågel. 

Tillsammans med sina hundar jagar han allra bäst, de är ett fantastiskt team och det är en glädje att se dem tillsammans. Han älskar att få ta med sig aspirerande fågeljägare ut på fjället, lika mycket för att se hur många mil de har i benen som det är för att kunna bjuda på fina skottillfällen och vacker natur.

Fisket är även det något som han behärskar till fullo och även om fiske i tjärnar, då helst med flugspö, är det som ligger honom närmst om hjärtat så gör han inte bort sig i ett strömmande vatten, med stugan sin just intill Handölan har han stenkoll på var storöringen står dag som natt. 

I ryggsäcken under en jaktdag så ligger det alltid en snickers att stilla hungern med, men ge honom ett par ripbröst och kantareller från en fjällkant så bjuder han på stordåd i köket.

Telefon

+4670-29 83 891

Epost

fjellguide.se@gmail.com

Följ oss