070-29 83 891/ 070- 33 44 274 info@fjellguide.se

Vinterjakt på ripa

Snötäckta fjäll

Från mitten på oktober till sista februari erbjuder vi vinterjakt på ripa och skogsfågel. Jaga tillsammans med Jeremias Fjellgren, vi går ut med stående fågelhund och använder både hagelgevär och småviltstudsare.

Vi erbjuder även toppjakt på tjäder med kulgevär.

 

Med fågel på kornet. 

Jakt med guide

För både nybörjare och erfarna jägare. Vi har två tyska jaktmaskiner till hundar och en erfaren engelsk setter som kan bjuda på en härligt intensiv jakt med fantastiska upplevelser .

Guide med stor kunskap om Jämtlandsfjällen

Vi bor och lever vid fjället och kan därför ta med dig till riktigt bra jaktmarker anpassat efter din förmåga och behov. 

Fantastisk natur

Jämtlandsfjällen erbjuder fantastiska vyer. Med bas handöl/Åre samt Lofsdalen så jagar vi i hela Jämtlandsläns fjällkedja.

Jakt i hela Jämtlandsfjällen, Åre/storulvån och Lofsdalen

De fjäll vi kan bäst är där vi bor. Här har vi  jagat med allt från nybörjare utan jägarexamen till den erfarne storvilts jägaren. Vi guidar i alla fjäll mellan offerdalsfjällen til lofsdalen .

Aktuella erbjudanden

Fågeljakt under november och december

Presentkort på vinterjakt. Passa på att ge bort en annorlunda aktivitet i samband med er skidsemester. Ett presentkort på en upplevelse är något de flesta uppskattar och vi har många nöjda presentkortsgäster. 

 

Aktuella paketerbjudanden

Jakträning på hundträningsområde

Följ med på en lärorik jaktträning tillsammans med din hund. Vi går igenom grunderna inför ripjakt och skogsfågeljakt. Här får du möjlighet att känna dig trygg tillsammans med din hund på fjället. 

Guidade aktiviteter året runt

Jaga med fågelhund 

Nu är det dags att anmäla er till fågeljakt 2022. Vi har högt bokningstryck så var ute i god tid.  

Guidade turer med fjellguide.se

Vad vi erbjuder

En riktigt rolig dag på fjället med en hängiven guide. Vi anpassar dagen efter dina behov och kan hjälpa till med det mesta. Presentkort, packning, bokning av jaktkort, boende, mat, resan hit m.m. Vi arbetar även med flera samarbetspartners och kan hjälpa till med hyra av utrusning. 

Enkla priser

Du ska se vad du betalar för. Med tydliga priser och aktiviteter känner du dig trygg med vad du bokat.

Personligt möte.

Vi brinner för det vi gör och vi kan ge dig en upplevelse som du kommer minnas

Enkla äventyr eller en riktig utmaning

Det ska vara enkelt att fiska och jaga i fjällen. Oavsett kunskapsnivå kan du följa med ut. För er som vill uppleva något extra kan vi gå långt eller flyga med helikopter ut till avlägsna områden.