070-29 83 891/ 070- 33 44 274 info@fjellguide.se

Isfiske - pimpla efter röding på frusna fjällsjöar

Fiske i fjällen

Följ med Jeremias Fjellgren på en fisketur på frysta fjälltjärnar. Grillbrasa och fika. Skoterguidning blir det till vissa av tjärnarna.

Enkla fiskepaketet

Perfekt för små och stora fiskare. Vi utgår från Lofsdalen by och pimplar på Lofssjön med sikte på trofé öringen eller abborrstimmen. Sitt på varma renskinn och njut av lugnet med en magisk utsikt över Hovärken.
Fjellguide bjuder på enklare fika.
Tid: halvdag 

Fiskepaket för livsnjutaren

Följ med och pimpla efter röding på fjällhög tjärn med magiska vyer. Efter en bilresa så möts ni upp och efter en kort promenad är vi vid fjälltjärnen. Här borrar vi upp hål , lär oss knepen för att överlista storrödingen och gör sedan upp eld för god lunch och fika. 
Tid: heldag eller halvdag.

Fiskepaket för äventyraren

En längre skoterguidning genom skog och fjäll till avlägsna tjärnar där vi pimplar tillsammans efter fjällrödingar. Vid god fiske lycka tillagar vi rödingarna över öppen eld.
Tid: heldag eller halvdag

 

Med fågel på kornet. 

Jakt med guide

För både nybörjare och erfarna jägare. Vi har två tyska jaktmaskiner till hundar och en erfaren engelsk setter som kan bjuda på en härligt intensiv jakt med fantastiska upplevelser .

Guide med stor kunskap om Jämtlandsfjällen

Vi bor och lever vid fjället och kan därför ta med dig till riktigt bra jaktmarker anpassat efter din förmåga och behov. 

Fantastisk natur

Jämtlandsfjällen erbjuder fantastiska vyer. Med bas Handöl/Åre samt Lofsdalen så jagar vi i hela Jämtlandsläns fjällkedja.

Jakt i hela Jämtlandsfjällen, Åre/storulvån och Lofsdalen

De fjäll vi kan bäst är där vi bor. Här har vi  jagat med allt från nybörjare utan jägarexamen till den erfarne storvilts jägaren. Vi guidar i alla fjäll mellan offerdalsfjällen til lofsdalen .

Aktuella erbjudanden

Fågeljakt under november och december

Exklusivt paket med boende i Lofsdalen och heldagar med jakt med stående fågelhund. 

I boendet ingår frukost, lunchpaket och goda middagar. 

 

Aktuella paketerbjudanden

Jakträning på hundträningsområde

Följ med på en lärorik jaktträning tillsammans med din hund. Vi går igenom grunderna inför ripjakt och skogsfågeljakt. Här får du möjlighet att känna dig trygg tillsammans med din hund på fjället. 

Guidade aktiviteter året runt

Jakt med fågelhund 2022

Nu är det dags att anmäla er till fågeljakt 2022. Vi har högt bokningstryck så var ute i god tid. Jakten börjar 25 augusti.  

Guidade turer med fjellguide.se

Vad vi erbjuder

En riktigt rolig dag på fjället med en hängiven guide. Vi anpassar dagen efter dina behov och kan hjälpa till med det mesta. Presentkort, packning, bokning av jaktkort, boende, mat, resan hit m.m. Vi arbetar även med flera samarbetspartners och kan hjälpa till med hyra av utrusning. 

Enkla priser

Du ska se vad du betalar för. Med tydliga priser och aktiviteter känner du dig trygg med vad du bokat.

Personligt möte.

Vi brinner för det vi gör och vi kan ge dig en upplevelse som du kommer minnas

Vi hjälper er med transport och boende

Vi har möjlighet att boka fina boenden för dig i närheten av de marker som vi är vid.    Är du i behov av transport så fixar vi det.

Enkla äventyr eller en riktig utmaning

Det ska vara enkelt att fiska och jaga i fjällen. Oavsett kunskapsnivå kan du följa med ut. För er som vill uppleva något extra kan vi gå långt eller flyga med helikopter ut till avlägsna områden. 

Vi kan erbjuda ett helhetskoncept med logi, guidning och mat

Samarbetspartners

Det ska vara enkelt att besöka fjällen. Vi kan erbjuda bra priser på riktigt bra boende. Enaforsholm Fjällgård som ligger vid foten av Storsnasen – ett stenkast från Storulvån samt Sundmans Fjällgård – vandrarhem och lägergård i Hålland, endast 20 minuter från fartfyllda Åre. Saknar ni utrustning arbetar vi tillsammans med Outdoor buddies som erbjuder uthyrning av både kläder samt utrustning.