Fiskedags

Öringen vakar och äventyret väntar

Fiske i fjällen är avkoppling, spänning och äventyr. Upptäck fiske i Lofsdalsfjällen och Årefjällen. 

 

Flugfiska i kristallklart vatten. 

Fiske i fjällen

Vi erbjuder riktigt bra fiske med både flugspö och kastspö . Här kan du fiska i fjällen med fantastisk utsikt. Fisket är lättillgängligt med stor öring och även röding i tjärnar och sjöar.

Enkla fiskepaketet

Perfekt för små och stora fiskare. Vi utgår från Lofsdalen by och fiskar från strandkanten eller med båt. Du får prova på att fiska med kastspö eller flugfiskespö. Passar nybörjare och familjer.
Fjellguide bjuder på enklare fika.
Tid: halvdag 

Fiskepaket för livsnjutaren

Vi lär oss grunderna i flugfiske och fiskar i rinnande vatten eller fjälltjärnar. Fjellguide bjuder på enklare fika eller tillagad fisk.
Tid: heldag.

Fiskepaket för äventyraren

Det bästa fisket är längst bort. Följ med på en tältvandring till fiskrika tjärnar för en upplevelse utöver det vanliga.
Tid: 2-4 dagar
Med fågel på kornet. 

Jakt med guide

För både nybörjare och erfarna jägare. Vi har två tyska jaktmaskiner till hundar och en erfaren engelsk setter som kan bjuda på en härligt intensiv jakt med fantastiska upplevelser .

Guide med stor kunskap om Jämtlandsfjällen

Vi bor och lever vid fjället och kan därför ta med dig till riktigt bra jaktmarker anpassat efter din förmåga och behov. 

Fantastisk natur

Jämtlandsfjällen erbjuder fantastiska vyer. Med bas handöl/Åre samt Lofsdalen så jagar vi i hela Jämtlandsläns fjällkedja.

Jakt i hela Jämtlandsfjällen, Åre/storulvån och Lofsdalen

De fjäll vi kan bäst är där vi bor. Här har vi  jagat med allt från nybörjare utan jägarexamen till den erfarne storvilts jägaren. Vi guidar i alla fjäll mellan offerdalsfjällen til lofsdalen .

Aktuella erbjudanden 

Få 500 kr rabatt om du bokar 2 fiskedagar eller mer.

 

Aktuella paketerbjudanden

Jakträning på hundträningsområde

Följ med på en rolig jaktträning inför ripjaktspremiären. Vi går igenom grunderna inför årets ripjakt och går ut på ett hundträningsområde för att förbereda både hundarna och oss själva inför jaktpremiären. Passar perfekt för dig som har en unghund och är ovan med fågeljakt.

Välkommen med er förfrågan! 

Guidade Jakt från 25 augusti till sista februari 

Jaga med fågelhund 2021

Nu är det dags att anmäla er till fågeljakt 2021. Vi har högt bokningstryck under hösten så var ute i god tid. Jakten börjar 25 augusti.

  

Guidade turer med fjellguide.se

Vad vi erbjuder

En riktigt rolig dag på fjället med en hängiven guide. Vi anpassar dagen efter dina behov och kan hjälpa till med det mesta. Presentkort, packning, bokning av jaktkort, boende, mat, resan hit m.m. Vi arbetar även med flera samarbetspartners och kan hjälpa till med hyra av utrusning. 

Enkla priser

Du ska se vad du betalar för. Med tydliga priser och aktiviteter känner du dig trygg med vad du bokat.

Personligt möte.

Vi brinner för det vi gör och vi kan ge dig en upplevelse som du kommer minnas

Vi hjälper er med transport och boende

Vi har möjlighet att boka fina boenden för dig i närheten av de marker som vi är vid.    Är du i behov av transport så fixar vi det.

Enkla äventyr eller en riktig utmaning

Det ska vara enkelt att fiska och jaga i fjällen. Oavsett kunskapsnivå kan du följa med ut. För er som vill uppleva något extra kan vi gå långt eller flyga med helikopter ut till avlägsna områden. 
Vi kan erbjuda ett helhetskoncept med logi, guidning och mat

Samarbetspartners

Det ska vara enkelt att besöka fjällen. Vi kan erbjuda bra priser på riktigt bra boende. Enaforsholm Fjällgård som ligger vid foten av Storsnasen – ett stenkast från Storulvån samt Sundmans Fjällgård – vandrarhem och lägergård i Hålland, endast 20 minuter från fartfyllda Åre. Saknar ni utrustning arbetar vi tillsammans med Rent a plagg som erbjuder uthyrning av både kläder samt utrustning.